PRAXISÉPÍTÉS ONLINE

dr. Domokos Kata blogja

VÉGRE HÉTFŐ, HELLO PÉNTEK!

Amikor a blog elindult, azonnal tudtam, hogy szeretnék egy zárt csoportot is kapcsolni hozzá, hogy ne csak elméletben de gyakorlatban is tudjuk egymást támogatni, mi praxisépítők.

Rendszeres rovatokat tervezek, aminek a követésébe bekapcsolódhatnak az érdeklődők, sőt, ahol maguk is dolgoznak a saját praxisukon! 

 

pexels-photo-392018.jpeg

Olyan rovatokat gondoltam, amikért érdemes belépni a csoportba, ami motiváló erővel bír.

Először az jutott az eszembe, hogy két rovat legyen:  Hello, Hétfő! - Végre péntek! aztán másképp döntöttem. A két rovat neve a következő lesz: Végre, Hétfő!- Hello péntek! 

 

HOGY MIÉRT ÍGY DÖNTÖTTEM VÉGÜL? 

Elárulom! 

Amikor elhatároztad, hogy belevágsz egy praxis építsésébe, gondolom olyan munkát képzeltél el magadnak,  amit szeretsz, s amit szívvel-lélekkel csinálsz. Azért kezdted el, mert remélted, hogy nem az a fajta munkahét vár rád, ahol 8-tól fél 5-ig (vagy ki tudja meddig, felfelé ugye mindig rugalmas a munkaidő..) húzod az igát, és közben számolod a napokat, mikor lesz már végre péntek, hogy letehesd a lantot.

Ez most mást. 

Ezt magadnak építed.

Ha nem építed, nem épül.

Muszáj, hogy elhivattott légy és az sem mellékes, hgy tudod-e élvezni közben. 

Hát ezért lett Végre hétfő! a hétfői rovat neve. Mert mi, praxisépítők igenis örülünk annak, hogy a pihentető hétvége után ismét belevethetjük magunkat a munkába. Ismered a mondás, találj olyan munkát, amit szeretsz csinálni és soha többet nem kell dolgoznod!

A Hello Péntek! pedig azt jelenti, hogy eljött az idő a kikapcsolódásra, pihenésre, a töltekezésre. A családra, az a szabadság élvezetére. 

Ez a célunk, nem?

 

NEM VAGYOK NAIV! 

Tudom hogy vállalkozóként, pláne, ha még nagyon az elején vagy, főleg, ha egy stabil munkahely mellett próbálsz indítani valami mást, igazából nincs olyan, hogy hétvége.. Én is dolgozom a blogon, a weboldalon, a tudásanyagokon hétvégén is, amikor csak géphez jutok. Mert most ez még kell, na meg mert nem dolgozom, hanem szeretem a munkám.. ugye... ;-)

 

EZ INKÁBB EGY VÍZIÓ. 

Vízió, hogy ezzel a hozzáállással, a következetességgel igenis építhetünk olyan praxist, amelyben örömét leljük a hétköznapokban a munkának és örömmel fogadjuk a hétvége kezdetét és a jól megérdemelt pihenést.

A két rovattal szeretnék segítséget adni a fókusz tartásához is, hiszen hétfőn kijelöljük a hétre a fő irányt, célokat, pénteken pedig visszatekintünk, meddig is jutottunk! Hétfőn indul a két rovat a praxisépítők csoportjában! 

Építkezz velünk Te is! A zárt csoportunkat, ahol a közös munka folyik, ITT TALÁLOD!

A bejegyzés trackback címe:

https://praxisepitesonline.blog.hu/api/trackback/id/tr1413828368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

PRAXISÉPÍTÉS ONLINE

Hogyan építs praxist online coachként, trénerként, tanácsadóként, segítő szakemberként? Ebben segítek neked!

Facebook oldaldoboz

Friss topikok

süti beállítások módosítása